ان اف تی

روایتی نو از آثار هنرمندان

آثار شما رو به NFT تبدیل می‌کنیم. پرستیژ و برند خود را در فضای دیجیتال بسازید. ما به شما کمک می‌کنیم تا در کارزارها و پلتفرم‌های دیجیتال و جدید هنری، جایگاه خودتان را پیدا کنید. شما با تبدیل آثار هنری خود به NFT ، امکان دسترسی انحصاری به یک کانال ارتباطی برای خرید آثار خود…

ادامه مطالب
مریم زندی

بروشور نمایشگاه یک روایت / مریم زندی

برای دانلود بروشور و لیست قیمت‌ها، کلیک کنید بروشورنمایشگاه ————————————————————————- آن روزها که در ترس و تهدید از تیراندازی سربازان شاه و دستگیری و پرونده‌سازی و گروه‌های چماقدار و غیره، برای عکاسی به خیابان می‌رفتم، من و دوربینم آزاد و شاد نفس می‌کشیدیم و هوایی پر از امید و غرور و شادی را در سینه…

ادامه مطالب
سایت-04

بروشور آخ‌های انسانی/فرشید پارسی‌کیا

برای دانلود بروشور و لیست قیمت‌ها، کلیک کنید بروشورنمایشگاه آخ های انسانی/ فرشید پارسی‌کیا …………………………………………………….. تناقض صحیح، رویکردی است که در آن ما می‌پذیریم یک گزاره‌ در آنِ واحد هم صحیح است و هم ناصحیح؛ فرایندی که دور باطلِ قابل درکی در ذهن ما می‌سازد. موجوداتِ نمایشگاه «آخ‌های انسانی» برگرفته از بیل + آخِ خودمان…

ادامه مطالب
نمایشگاه مستوری

بروشور نمایشگاه مستوری

مستوری نمایشگاه انفرادی طراحی و نقاشی / مهرنوش ساوری کاتالوگ را در لینک زیر دانلود کنید دانلود بروشور نمایشگاه مستوری ” پنهان بود بهار، ولی در اثر نگر زو باغ زنده گشته و در کار آمده ” مولانا تمنای ما در شدن و آفرینش هر دو ، کشمکشی غریب می آفریند. دغدغه های بشر خلاف…

ادامه مطالب
شیهه

بروشور نمایشگاه شیهه

شیهه نمایشگاه انفرادی طراحی و نقاشی / انیس تبرایی کاتالوگ را در لینک زیر دانلود کنید کاتالوگ نمایشگاه شیهه   حضور حیوانات در حافظه تصویری جهان قدمتی دیرینه دارند. از تصاویر درج شده در غارهای آلتامیرا و لاسکو گرفته تا سفال‌های تپه سیلک و دیوارهای شهر بابل همگی پر از نقوش حیوانی است که بسیاری…

ادامه مطالب
آثار کیومرث کیاست

بروشور نمایشگاه مسخ تاریخ 2

آثار کیومرث کیاست در نمایشگاه مسخ تاریخ 2 مسخ تاریخ زندگی همواره فراز و نشیب است و سراسر تقابل؛ از اندوه و شوربختی و تا خوشبختی و آسایش و گاه حضور توأمان رنج و سرمستی. در هنر به این امر بسیار پرداخته شده است و یکی از هنرمندانی که همواره چنین کرده، کیومرث کیاست است.…

ادامه مطالب
مصدق

پوستر نمایشگاه گروهی “مصدق” اثر استودیو پارسی

  “مصدق” … هفت هزار سال شهرنشینی … سنت‌های مختلفی که روی هم تلنبار شده است … و ناگهان تصویری که سیاه می‌شود … جهان مدرنی که در حال بلعیدن سرزمین مادری است … از عباس میرزا تا طالبوف … آخوندزاده … ملکم‌خان … میانه‌روی مشروطه … و باز دو استبداد … یکی صغیر محمدعلی‌شاهی…

ادامه مطالب
مصدق

اثر زروان روح‌بخشان در نمایشگاه گروهی “مصدق”

مصدق گویی که در عرصه سیاست و مناسبات اجتماعی همواره گرفتار دو قطبی خدمت و خیانت بوده و هستیم. محمد مصدق و میهن‌دوستی و مبارزه او علیه استبداد، همچنان زنده و حی و حاضر است؛ انگار که ما قرنی را یک جا مانده‌ایم و مدام همان وضعیت را زندگی می‌کنیم. ای کاش چنین نباشد، اما…

ادامه مطالب
مصدق

اثر نرگس مرندی در نمایشگاه گروهی “مصدق”

مصدق دکتر محمد مصدق سیاستمدار مبارز علیه استعمار و یکی از مهم‌ترین شخصیت‌های سیاسی صد سال اخیر ایران است که فارغ از اسناد و مدارک، برای من همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. در هر حال او ایستاد و ایستادگی کرد. دست او مصداق همه دست‌هایی است که می‌خواستند این سرزمین را بسازند. نرگس…

ادامه مطالب
Synaesthesia

اثر سینا یعقوبی در نمایشگاه گروهی “مصدق”

Synaesthesia شیوه ای در ادبیات است که در آن توصیف یک حس با واژگانی که به حس دیگری تعلق دارد synaesthesia حس آمیز یصورت میگیرد. در این اثر ، هم آمیزی امر متعالی و امر پیش پا افتاده، نوعی گفتمان است که از آن برای برجسته کردن و ایجاد موقعیتی متفاوت استفاده شده است، تا…

ادامه مطالب
مصدق

اثر بهزاد افتخاری در نمایشگاه گروهی “مصدق”

مصدق وقتی وقایع و نوستالژی ها در سپهر سیاسی و اجتماعی ما در دوران معاصر نقطه ی پایانی ندارند ظهور و سقوط پدیده ای به نام مصدق هم تا رسیدن به آن نقطه ی پایان همیشه تازه و جذاب است و انسان معاصر ایرانی نمی تواند و نباید آنرا فراموش کند. بررسی شخصیت های سیاسی…

ادامه مطالب
” قرائت شخصی”

اثر آناهیتا رضایی در نمایشگاه گروهی “مصدق”

” قرائت شخصی” امروز عصیان کبوتران است سر بر شیشه و بال بر طاق و دو دست عاصی من هر ظرف مبهمی را ساق‌های نفس بریده به اعتصابند و ذهن حواس من مدهوش تناقض آرا فردا جلد ملون طوقی را به آتش بال‌های عقابم را به تن می¬کشم و به‌ سمت محو پر می‌کشم می‌دانی؟…

ادامه مطالب
اثر آناهیتا شمس در نمایشگاه گروهی "مصدق"

اثر آناهیتا شمس در نمایشگاه گروهی “مصدق”

مصدق ملی شدن صنعت نفت یکی از اقدامات ملی گرایانه و استعمارستیز دکتر محمد مصدق بود. برنامه های بلندپروازانه اش برای آینده ی ایران، خواسته های نسل امروز است که در آن زمان برای غرب ناخوشآیند بود و به اعتراف خودشان عملیات آژاکس برنامه ریزی شد تا به کودتای بیست و هشتم مرداد منجر شود.…

ادامه مطالب
مصدق

اثر هادی حیدری در نمایشگاه گروهی “مصدق”

مصدق تصویر کودتا برای من در این فرم خلاصه می‌شود، صحنه‌ای که از دکتر محمد مصدق در دادگاهی که پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ برایش برگزار کردند، ثبت شده است. این صحنه چکیده‌ای از ناکامی‌های یک ملت جهت رسیدن به آزادی و عدالت در طول تاریخ کشور است. این تصویر از مصدق می‌تواند تصویر…

ادامه مطالب
مصدق

اثر صبا طبخی در نمایشگاه گروهی “مصدق”

مصدق برگرفته از نامه‌ای خطاب به دکتر سعید فاطمی که پس از تبعید دوره دوم (محمدرضا شاه) که تبعیدی سخت بوده، به قلم محمد مصدق نوشته شده است. «اکنون متجاوز از 50 سرباز و گروهبان اطراف بنده هستند که اجازه نمی‌دهند با کسی ملاقات کنم غیر از فرزندانم. خواهانم هر چه زودتر از این زندگی…

ادامه مطالب
مصدق

اثر حمید‌ جانی‌پور در نمایشگاه گروهی “مصدق”

مصدق میراث مصدق در احقاق حق ملت ایران پس از بازگشت از دادگاه لاهه، ملی شدن نفت بود.آن میراث ماند و ماند و ماند تا خاطره شد.   حمید جانی پور برای دیدن اثر به صفحه گالری دنا در سایت opensea مراجعه کنید برای دیدن آثار NFT دیگر اینجا را کلیک کنید توجه: قبل از…

ادامه مطالب
مصدق

اثر محمد شمس در نمایشگاه گروهی “مصدق”

مصدق سخنرانی دکتر محمد مصدق در مجلس ملی ایران، پیش از سفر به شورای امنیت سال 1330ش / 1951م: «هموطنان عزیزم، اگر عظمت مبارزه ملی ما تنها در این بود که پس از پنجاه سال فشار و ظلم مستقیم بیگانگان به یک قرن‌ونیم مداخلات ناروای آنان سرنوشت خانه خویش را به دست بگیریم و در…

ادامه مطالب
مصدق

اثر صالح تسبیحی در نمایشگاه گروهی “مصدق”

مصدق نمایشگاه گروهی چندرسانه‌ای بر بستر رمزداده (NFT) آقای دکتر، این راهی که شما می‌روید به جهنم است ولی ما تا جهنم هم به دنبال شما خواهیم آمد. خلیل ملکی خطاب به محمد مصدق.   صالح تسبیحی برای دیدن اثر به صفحه گالری دنا در سایت opensea مراجعه کنید برای دیدن آثار NFT دیگر اینجا…

ادامه مطالب
دختر نارنجی

نمایشگاه انفرادی ” دختر نارنجی ” اثر یوریک کریم‌مسیحی

“نمایشگاه دختر نارنجی” “نمایشگاه دختر نارنجی” / یوریک کریم مسیحی نمایشگاه انفرادی بر پایه رمز داده . برگزار کننده: گالری دنا مدیر گالری: فرانک احمدزاده مدیر هنری: استودیو پارسی مدیر فنی: فرهنگ پارسی‌کیا مترجم: نرگس مرندی لازم به ذکر است که این آثار در پلتفرم اوپن‌سی و رسانه‌های مرتبط با گالری دنا به‌نمایش در می‌آیند.…

ادامه مطالب
آب

پوستر نمایشگاه گروهی “آب” اثر استودیو پارسی

دونالد جان ترامپ را کمتر کسی در جهان نمی‌شناسد! دونالد جان ترامپ را کمتر کسی در جهان نمی‌شناسد! / از منظر ما، او که چهل‌وپنجمین رئیس‌جمهور آمریکا است، حاصل نوعی از تفکر بشر و زاییده شکلی از دموکراسی است که در ترکیب با رسانه‌های‌ اجتماعی‌ مجازی، توان به‌وجود آوردن چنین پدیده‌ای را دارند. این نمایشگاه…

ادامه مطالب
تا کی خیره به ژست خود می‌مانیم؟

اثر بامداد موجانی در نمایشگاه گروهی ” آب “

تا کی خیره به ژست خود می‌مانیم؟ بامداد موجانی   “آب” آب، نطفه زندگی است و نقش مهمی در اقتصاد جهان دارد و از منظر ما، آینده سیاسی جهان، به شدت با موضوع آب در ارتباط است ما در این نمایشگاه سعی بر نشان دادن جنبه‌های مختلف موضوع “آب” را داریم فرشید پارسی‌کیا “آب” نمایشگاه…

ادامه مطالب
جنگ آب

اثر زروان روح‌بخشان در نمایشگاه گروهی ” آب “

جنگ آب جنگ آب / برخی کارشناسان اقتصاد و محیط زیست بر این باورند که جنگ بزرگ بعدی که بشریت را تهدید می‌کند، چنگ بر سر آب خواهد بود؛ جنگی که گویا در مملکت ما آغاز شده است زروان روح‌بخشان برای دیدن اثر به صفحه گالری دنا در سایت opensea مراجعه کنید برای دیدن آثار…

ادامه مطالب
سلوا لطیفی

اثر یلدا معیری در نمایشگاه گروهی ” آب “

سلوا لطیفی سلوا لطیفی ۴۵ ساله در حال تلاش برای بازکردن راه آب است.این آب باید به مزرعه او برسد تا خشک نشود.به سبب وجود زباله و فاضلاب هر از چندگاهی این راه بسته می شود. عکس را در تاریخ اول مرداد ۱۴۰۰ در روستای عشیره خلف در منطقه خسرج خوزستان گرفتم.چند روزی هست که…

ادامه مطالب
عشق به آینده

اثر مهردخت دارابی در نمایشگاه گروهی ” آب “

عشق آینده عشق آینده / تمدن‌ها در طول تاریخ در حاشیه رودها شکل میگرفته‌اند و این عشق و علاقه‌ی بشر به آب نقش مهمی در تشکیل جوامع بشری داشته. به مرور و با ماشینی شدن زندگی، این علاقه کمرنگ تر شد اما گویی با افزایش جمعیت کره زمین و استفاده نامناسب از آب و کمبود…

ادامه مطالب
برای شست‌وشو

اثر حمید جانی‌پور در نمایشگاه گروهی ” آب “

 برای شست‌و‌شو برای شست‌وشو / ما در برهه‌ای از زمان ایستاده‌ایم که تاب و توان ایستادن و ایستادگی از نمای هیچ کداممان پیدا نیست زمان، زمان چپاول است و بس سختی و فشار روزگار، کمر هر مرد و زنی را میشکاند و در این بزنگاه تاریخی راهی جز رها کردن و دویدن تا انتهایی پوشالی،…

ادامه مطالب
جنگ جهانی سوم

اثر اونیش امین‌الهی در نمایشگاه گروهی ” آب “

جنگ جهانی سوم جنگ جهانی سوم / جنگ بر سر نداشته ها، جنگی برای دسترسی و تصاحب آب. جنگی نرم که امروز شروع شده و لحظه به لحظه شدیدتر خواهد شد. جنگ جهانی سوم   اونیش امین‌الهی   “آب” آب، نطفه زندگی است و نقش مهمی در اقتصاد جهان دارد و از منظر ما، آینده…

ادامه مطالب
کژ نگریستن

اثر سینا یعقوبی در نمایشگاه گروهی ” آب “

کژ نگریستن کژ نگریستن / این ما نیستیم که به اثر هنری نگاه میکنیم. اثر هنری زمانی که چشم میگشاید در حکم ناظر به ما خیره می شود. به این ترتیب فاصله ابژه و سوژه از میان برداشته میشود. سوژه و ابژه جای خود را عوض میکنند و حتی در هم ادغام می شوند. این…

ادامه مطالب
بدون آب

اثر صبا طبخی در نمایشگاه گروهی ” آب “

بدون آب بدون آب / تلاش برای توقف فرایندهای مخرب در طبیعت به شکلی مشخص به مسائل اجتماعی گره خورده است عدالت اجتماعی و عدالت محیط زیست در تحلیل نهایی همبسته یکدیگرند. اگر این دو همزمان در چشم انداز کنش ورزی قرار نگیرند نه تنها همواره خطر ارتقای یکی به بهای فروکاست دیگری وجود دارد،…

ادامه مطالب
آب برای بشر

اثر محمد شمس در نمایشگاه گروهی ” آب “

آب برای بشر آب برای بشر / در بین تمام موجودات زنده، هیچ جانداری به اندازه انسان این چنین آگاهانه دست به تخریب محیط زیست نزده است. هرچند آب به مانند اکسیژن نیاز اصلی و اولویت اول برای حیات آدمی نیست، اما در درجه دوم اهمیت، شرط لازم برای زیست ما محسوب می‌شود. از این…

ادامه مطالب
پوستر نمایشگاه گروهی" ترامپ " اثر استودیو پارسی

پوستر نمایشگاه گروهی” ترامپ ” اثر استودیو پارسی

دونالد جان ترامپ را کمتر کسی در جهان نمی‌شناسد! دونالد جان ترامپ را کمتر کسی در جهان نمی‌شناسد! / از منظر ما، او که چهل‌وپنجمین رئیس‌جمهور آمریکا است، حاصل نوعی از تفکر بشر و زاییده شکلی از دموکراسی است که در ترکیب با رسانه‌های‌ اجتماعی‌ مجازی، توان به‌وجود آوردن چنین پدیده‌ای را دارند. این نمایشگاه…

ادامه مطالب
رویای آمریکایی

اثر محمد شمس در نمایشگاه گروهی ” ترامپ “

رویای آمریکایی رویای آمریکایی / اختلال شخصیت ضد اجتماعی، وضعیتی روانی است که در آن فرد کوچکترین اهمیتی به صحیح و غلط بودن کارهایش نمی‌دهد. احساسات، موقعیت و حقوق دیگران را نادیده می‌گیرد. از مهمترین نشانه‌های این اختلال تکبر، احساس برتری و استبداد شدید است. آلفرد آدلر پزشک، روان‌درمانگر اعتقاد دارد که ریشه درگیری‌های روان‌رنجوری، احساس…

ادامه مطالب
به درک

اثر اونیش امین‌الهی در نمایشگاه گروهی ” ترامپ “

به درک! به درک! /روان‌درمان‌گران و روان‌شناسان بسیار تلاش‌ کردند تا چهل و پنجمین رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ را نسبت به خودشیفتگی و دیگر ناهنجاری‌های احتمالی روانی‌ و علائم مشخص در زبان بدنش آگاه کرده و این موارد را تعدیل کنند، اما موفق نشدند. در حالی که گویی دونالد ترامپ علاوه بر خود واقعیش، آمریکای…

ادامه مطالب
جنگ‌های شیک کراواتی

اثر اونیش امین‌الهی در نمایشگاه گروهی ” ترامپ “

جنگ های شیک کراواتی جنگ های شیک کراواتی در دولت های قبل از ترامپ بسیار پیش می آمد که روسای جمهور امریکا جنگ هایی را شروع یا در آنها مشارکت کنند. ترامپ با شعار جنگ بس است به میدان آمد اما جنگ های اقتصادی بزرگی را با کشورهای دیگر از جمله ایران رقم زد. جنگ…

ادامه مطالب
آمریکا قبل و بعد از ترامپ

اثر اونیش امین‌الهی در نمایشگاه گروهی ” ترامپ “

آمریکای قبل و بعد از ترامپ آمریکای قبل و بعد از ترامپ سال ها بود که امریکا با نژاد پرستی و جنگ های ایالتی مبارزه می کرد، سال هایی طولانی که منجر به اتحاد و یکپارچه شدن آمریکای نوین شد. اما آمدن ترامپ و سیاست های افراطی او بار دیگر آتش نژاد پرستی و جنگ…

ادامه مطالب
داستان ترامپ و توییت های توهین آمیز و نژاد پرستانه اش!

اثر مهردخت داربی در نمایشگاه گروهی “ترامپ”

داستان ترامپ و توییت های توهین آمیز و نژاد پرستانه اش! این داستان: داستان ترامپ و توییت های توهین آمیز و نژاد پرستانه اش! توییت هایی زشت و پرتعداد، که با تک تک رای های مردم، بی ارزش و بی ارزشتر شد و یادآور این مضمون همیشگی است که اگر مردم اراده کنند، حذف -حتی…

ادامه مطالب
اندی وارهول

اثر حمید جانی‌پور در نمایشگاه گروهی “ترامپ”

اندی وارهول هیچ هنرمند دیگری همانند اندی وارهول به عنوان شاخصه هنر پاپ (pop art) شناخته نشده است. رسانه‌ها به او عنوان باشکوهی داده بودند: «شاهزاده پاپ» یا شاهزاده توده‌ها. از سال ۱۹۶۲ به بعد، اندی با استفاده از چاپ سیلک اسکرین، پرتره‌هایی از شخصیت‌هایی مشهور، نظیر «مرلین مونرو» و «الیزلبت تیلور» خلق کرد که…

ادامه مطالب
بن‎‌بست ترامپ

اثر زروان روح بخشان در نمایشگاه گروهی ” ترامپ “

بن بست ترامپ بن‌بست ترامپ بن‌بست ترامپ در امتداد عکس‌هایی شکل گرفت که از بن‌بست‌های تهران می‌گرفتم. اگر سال‌ها پیش کورسوی امیدی به گسترش روابط بین المللی ایران وجود داشت، با روی کار آمدن ترامپ در تقابل با دولت فخیمه ما خاموش شد.هر دو نماد میدان آزادی تهران و برج آزادی نیویورک نام آزادی را…

ادامه مطالب
هنر عریان

اثر سینا یعقوبی در نمایشگاه گروهی ” ترامپ “

  هنرعریان هنر عریان / پیکاسو در جایی گفته بود که دوست دارد اثری تولید کند که کسی نتواند نحوه تولید آن را کشف کند. اما در حال حاضر، در جهان تولید مداوم و بی‌وقفه، مسئله کاملا وارونه است.امروز مسئله مهم، واکاوی وضعیت هنر و تولید اثر هنری و رابطه آن با مخاطب است. در…

ادامه مطالب
هنرستان هنرهای زیبا

شماره ششم نشریه پشت‌بام / پژوهشی درباره هنرستان هنرهای زیبای تهران

در این شماره که در زمستان 99 منتشر شد؛ می‌خوانید: سرمقاله فرشید پارسی‌کیا یک؛ بس نکته غیر حسن بباید که تا کسی مقبول طبع مردم صاحب‌نظر شود. این شماره تقدیم‌ می‌شود به استاد بی‌بدیل آواز ایران، محمدرضا شجریان که تاثیر شگرفی بر فرهنگ و هنر این مرز و بوم داشته است. دو؛ گروه آزاد نقاشان و مجسمه‌سازان شماره…

ادامه مطالب
poshtebaam-MOCKUP-WEB-768×768

شماره پنجم نشریه پشت‌بام / گروه آزاد نقاشان و مجسمه‌سازان

شماره پنجم نشریه پشت‌بام منتشر شد. شماره پنجم پشت‌بام، پژوهشی درباره گروه آزاد نقاشان و مجسمه‌سازان است. این شماره با آثار و گفته‌هایی از فرانک احمدزاده، سجاد باغبان‌ماهر، بهمن بروجنی، فرشید پارسی‌کیا، فرهنگ پارسی‌کیا، حمید جانی‌پور، بهزاد حاتم، فرزانه حسینی، آناهیتا رضایی، زروان روح‌بخشان، فضه زحمتکش، حمید سوری، حمیدرضا شش‌جوانی، محمد شمس، محمد صالح‌علا، مهدی…

ادامه مطالب
هنرکده هنرهای تزینی

پشت بام / هنرکده هنرهای تزئینی

در شماره هنرکده هنرهای تزئینی بخوانید در این شماره می خوانید در شماره هنرکده هنرهای تزئینی می خوانید هنرکده بستری برای رجوع / سرمقاله فرشید پارسی کیا سرمقاله / هنرکده بستری برای رجوع فرشید پارسی کیا   …حکومت‌ پهلوی اول و دوم تفاوت‌های پنهان و آشکاری با هم داشتند، اما از منظر نگارنده بزرگ‌ترین تفاوت…

ادامه مطالب
رضا بانگیز

نمایشگاه استاد رضا بانگیز در گالری دنا

نمایشگاه آثار استاد رضا بانگیز به تاریخ 15 شهریور ماه 1399 در وب‌سایت گالری دنا برگزار شد. سیاه و سفید، با کمی رنگ رضا بانگیز هنرمند نقاش، چاپگر و مجسمه ساز متولد سال ۱۳۱۶ تهران است و آثار سیاه و سفیدش در هنرهای دیداری ایران شهرت قابل توجهی دارد. او که ورودی دومین دوره هنرستان…

ادامه مطالب
WhatsApp Image 2020-08-05 at 3.36.33 PM

آنگاه شماره سفر منتشر شد

به نقل از پشت‌بام / آنگاه یازدهم منتشر شد.
«سفر، رفتن و باز آمدن» با تصویری از برادران امیدوار از امروز به‌طور مستقیم از سایت آنگاه و فروشگاه پیشگاه قابل خریداری است. www.angahmag.com همچنین از دوشنبه ۲۰ مرداد در کتابفروشی‌ها و کیوسک‌های روزنامه‌فروشی توزیع خواهد شد.

ادامه مطالب
John Baldessari

جان بالستاری

جان بالستاری 1931-2020 هنرمند آمریکایی او یک هنرمند مفهومی آمریکایی بود که به‌خاطر استفاده پیشگامانه از تصاویر واقعی شناخته شده است. جان بالستاری با ترکیب عکاسی ، نقاشی و متن ، اثر ماهیت فرمی رسانه‌های هنری را بررسی می‌کند و درعین حال تفسیری بر فرهنگ معاصر ما ارائه می‌دهد. بالستاری می‌گوید “من کلمه و تصویر…

ادامه مطالب
milton-avery

میلتون اوری

میلتون اوری 1885 – 1965 نقاش آمریکایی میلتون متولد 7 مارس 1885 در آلتمر، نیویورک است. او که در کانکتیکات بزرگ شده در سالهای کودکی و نوجوانی خود درهارتفورد به آموزش هنر می‌پرداخت، و بعدها به نیویورک سیتی نقل مکان کرد و به خاطر پرتره‌هایی که می کشید هایش مشهور شد. میلتون اوری از رنگ…

ادامه مطالب
William H. Bailey

ویلیام اچ بیلی

ویلیام اچ بیلی 1930-2020 نقاش آمریکایی نقاشی های ویلیام اچ بیلی در فضایی آرام از اشیای بی‌جانی شکل می‌گیرند که رفتاری کلام محور در ذهن مخاطب شکل می‌دهند. بیلی در اواخر عمر خود در جایی گفته است: نقاشی‌های من از موقعیت‌های واقعی ساخته می‌شوند، ولی در‌واقع همه آنها از ذهن من بیرون آمده است. آثار…

ادامه مطالب
شرایط شرکت در حراج

شرایط شرکت در حراج ماه گالری دنا

شرایط شرکت در حراج ماه حراج مرداد ماه گالری دنا حراج ماه گالری دنا در نظر دارد هر ماه تنها تعداد 12 اثر را برای فروش ارائه دهد. آثار توسط مجموعه‌داران، گالری‌داران، کیوریتور‌ها و همچنین هنرمندان به حراج ماه معرفی می‌شوند. قابل توجه است که آثار هنرمندان از بین هنرمندان نسل جوان تا صاحب‌نامان هنر…

ادامه مطالب
artschwager

ریچارد ارنست آرچواگر

ریچارد ارنست آرچواگر 1923 – 2013 نقاش، مجسمه‌ساز آمریکایی آرچواگر در سالهای مختلف در حرفه خود با هنرهای پاپ، مینیمالیستی و مفهومی ارتباط داشت. او آزادانه طبقه بندی‌ها را طی کرد تا ترکیب بی‌نظیری از کارهای طنزآمیز و مبتکرانه خود را ایجاد کند. در مصاحبه‌ای درباره‌ی آثارش می‌گوید: “مجسمه سازی برای لمس است ، نقاشی…

ادامه مطالب
Robert Arneson

رابرت آرنسون

رابرت آرنسون 1930–1992 مجسمه ساز آمریکایی رابرت آرنسون مجسمه‌ساز و سرامیست آمریکایی بود که به عنوان پدر Funk Art شناخته می‌شود. بیشتر کارهای او حاوی پرتره‌های بسیار شخصی است که از آن به عنوان “اتوبیوگرافی در خاک رس” یاد شده است و طنز سیاهی در محتوای آثار او دیده‌می‌شود.  یکی از مشهورترین و بحث برانگیزترین…

ادامه مطالب
دایان آربوس

دایان آربوس

دایان آربوس 1923 – 1971 عکاس آمریکایی او به خاطر عکس‌هایی که از افراد حاشیه‌نشین، کوتوله‌ها، تراجنسی‌ها و افراد غول‌پیکر گرفت، بسیار شناخته شد. منتقدان او را یکی از تاثیرگذارترین عکاسان خیابانی می دانند.  یکی از معروف‌ترین عکس‌هایی که او گرفته است عکس کودکی است که یک نارنجک دست‌ساز اسباب بازی در دستش است و…

ادامه مطالب
The Ironworkers’ Noontime

توماس پولاک آنشوتز

توماس پولاک آنشوتز 1851-1912 توماس پولاک آنشوتز نقاش واقع گرا و معلم آمریکایی بود. موسس مدرسه داربی و رهبر آکادمی هنرهای زیبای پنسیلوانیا، آنشوتز به خاطرجایزه های بسیاری که در کشیدن پرتره به دست آورده بود  و همچنین دوستی مشترک با توماس اوکینز شناخته شده بود. ” ظهرهای آهنین ” The Ironworker’s Noontime مشهورترین نقاشی…

ادامه مطالب
Washington_Allston_002

واشنگتن آلستون

واشنگتن آلستون  1779 – 1843 واشنگتن آلستون نقاش و شاعر آمریکایی، متولد کارولینای جنوبی بود. آلستون پیشگام جنبش رمانتیک آمریکا در نقاشی منظره بود و در طول زندگی خود بخاطر تجربیاتی که با موضوعات دراماتیک در نقاشی انجام داد و استفاده جسورانه‌اش از نور و رنگ  مشهور شد. آثار اولیه واشنگتن آلستون د بر جنبه…

ادامه مطالب
294442@2x

جان الكساندر

جان الكساندر تصویرگر و نقاش آمریکایی 1956 – 1856 الکساندر در 7 اکتبر 1856 در آلژنی ، پنسیلوانیا متولد شد. او در کودکی مادر و پدر خود را از دست داد و توسط مادربزرگش بزرگ شد. توانایی های جان الکساندر توسط یکی از کارفرمایانش در 12 سالگی کشف شد و در 18 سالگی  به نیویورک…

ادامه مطالب
اساسنامه حراج ماه گالری دنا

اساسنامه حراج ماه گالری دنا

اساسنامه حراج ماه گالری دنا گالری دنا با توجه به نمایشگاه‌های متعددی که درطول سال­های گذشته برگزار کرده است، در نظر دارد به صورت ماهانه و در اولین هفته‌ هرماه دست به برگزاری حراج ماه خود در پلتفرم سایت گالری دنا بزند. این حراج بر پایه­ سیاست­های کلی گالری‌ دنا که همانا ارزش­گذاری بر اساس…

ادامه مطالب
ساسان مویدی

پنج سوال مهم این روزها از ساسان مویدی

پنج سوال مهم روزهای قرنطینه (ساسان مویدی) یک/  در این روزهای کرونایی چه می‌کنید؟ آیا روی پروژه هنری خاصی متمرکز هستید؟ جواب: مشکل تنفس دارم و بعد از برگشت از سفر سیستان (سیل سیستان) هر ده روز یکبار کورتون تزریق می‌کنم و هیچ‌وقت تو چهل سال گذشته انقدر بهم ریخته نبودم، بهم ریخته بخاطر اینکه…

ادامه مطالب
سینا یعقوبی

پنج سوال مهم این روزها از سینا یعقوبی

پنج سوال مهم روزهای قرنطینه (سینا یعقوبی) یک/  در این روزهای کرونایی چه می‌کنید؟ آیا روی پروژه هنری خاصی متمرکز هستید؟ جواب: کار روی یک مجموعه فیگوراتیو که به نظرم خیلی خوب پیش می‌رود و احتمالن نمایشگاه بعدی من بشود و همینطور مطالعه فلسفه و تاریخ هنر.   دو/  پیشنهادتان به مخاطبان گالری دنا برای…

ادامه مطالب
کیومرث کیاست

پنج سوال مهم این روزها از کیومرث کیاست

پنج سوال مهم روزهای قرنطینه (کیومرث کیاست) یک/  در این روزهای کرونایی چه می‌کنید؟ آیا روی پروژه هنری خاصی متمرکز هستید؟ جواب: بله ، برای نمايشگاه انفرادی آينده‌ام كار می‌كنم و طبق معمول طراحی و نقاشی می‌كنم و برای شاگردان هنرستان، طراحی و تاريخ هنر جهان تدريس می‌كنم. روزی يك فيلم می‌بينم و چندين موسيقی…

ادامه مطالب
حمید جانی پور هنرمند گالری دنا

پنج سوال مهم این روزها از حمید جانی‌پور

پنج سوال مهم روزهای قرنطینه (حمید جانی پور) یک/  در این روزهای کرونایی چه می‌کنید؟ آیا روی پروژه هنری خاصی متمرکز هستید؟ جواب: بله یک مجموعه ناتمام داشتم که به آن رسیدم. و یک مجموعه جدید در دست دارم که زندگی فسیل شده آدمی‌ست با دفرمگی نقش بسته بر ذهن خود.   دو/  پیشنهادتان به…

ادامه مطالب
یوریک کریم مسیحی

پنج سوال مهم این روزها از یوریک کریم‌مسیحی

پنج سوال مهم روزهای قرنطینه (یوریک کریم‌مسیحی) یک/  در این روزهای کرونایی چه می‌کنید؟ آیا روی پروژه هنری خاصی متمرکز هستید؟ جواب: کتاب تازه‌ام را تازه تمام کرده‌ام و دارم آخرین نگاه و آخرین اصلاحات را می‌کنم. کتابی است درباره‌ی عکس. دیگر کتابم را، یعنی «عکس و دیدن عکس»، که چاپ اول آن پنج سال…

ادامه مطالب
ایوان آلبرایت (1897 -  1983) نقاش آمریکایی که سایت آرت‌نت از او بعنوان یکی از هنرمندان رئالیست جادویی آمریکایی نام برده است.

ایوان آلبرایت

ایوان آلبرایت (1897 –  1983) نقاش آمریکایی که سایت آرت‌نت از او بعنوان یکی از هنرمندان رئالیست جادویی آمریکایی نام برده است. او را بیشتر به خاطر مطالعات بر روی شخصیت‌ها و فضاهای تاریک آثارش با ترکیب بندی های متفاوت و پر جزئیات می‌شناسند. گالری دنا به شما پیشنهاد می‌کند آثار این هنرمند را ببینید.…

ادامه مطالب
انسل آدامز / عکاس غرب آمریکا / Ansel Adams

انسل آدامز / عکاس غرب آمریکا

انسل آدامز عکاس مشهور آمریکایی که  بیشتر بخاطر عکسهای چشم‌اندازهای غرب آمریکا شناخته شده است. انسل آدامز ۲۰ فوریه ۱۹۰۲ در سانفرانسیسکو، کالیفرنیا به دنیا آمد. پدرش چارلز هیچکاک آدامز (تاجر آمریکایی) در ۱۲ سالگی پی به استعداد او در موسیقی برد و تا چند سال به موسیقی مشغول بود. او که در 16 سالگی به…

ادامه مطالب
ویتو آکونسی شاعر، معمار و هنرمند برجسته معاصر آمریکایی بود.

ویتو آکونچی / از بنیانگذاران Performance Art

ویتو آکونچی شاعر، معمار و هنرمند برجسته معاصر آمریکایی بود. ویتو آکونچی را مجله مشهور آرت‌نت بنیانگذار جنبش Performance Art می‌داند. او به خاطر آثار مهم‌اش در تاریخ هنر جاودانه شده است. مارینا ابراموویچ در سال 2005 مجدداً یکی از مشهورترین آثار او را که در سال 1977 اجرا کرده بود، اجرا کرد. در اجرای…

ادامه مطالب
برنیس ابوت / عکاس تغییرات نیویورک

برنیس ابوت / عکاس تغییرات نیویورک

برنیس ابوت عکاس مستقل و پیشگام آمریکایی بود. برنیس ابوت را بیشتر به خاطرعکسهای زیادی که از نیویورک در سالهای (1938-1936) و تغییرات این شهر گرفته، شناخته می شود. آثار او بخش مهمی از معماری و روابط اجتماعی شهر نیویورک را در بر می گیرد. بطور مثال می توان به عکسهای او در دوره رکود…

ادامه مطالب
دوان مایکلز / عکاس متن

دوان مایکلز / عکاس متن

دوان مایکلز (متولد 1932مک کیپورت، پنسیلوانیا) یکی از مبتکران بزرگ عکاسی قرن گذشته محسوب می‌شود. دوان مایکلزکه به دلیل تولید آثار سریالی مختلف و استفاده از متن به طور گسترده در آثارش شناخته می‌شود، برای اولین بار در دهه 1960 در زمینه عکاسی گامهای چشمگیر و خلاقانه ای برداشت. او در دوران نوجوانی به شدت…

ادامه مطالب
الیزابت موری / نقاش بوم‌های متفاوت

الیزابت موری / نقاش بوم‌های متفاوت

الیزابت موری نقاش غیرواقع‌گرای آمریکایی بود که بیشتر به خاطر تولید آثارش بر بوم‌های بزرگ و غیرعادی و همچنین سبک طراحی کارتونی آثارش مشهور شد. بسیاری از نقاشی‌های الیزابت موری از سطح دیوار بیرون می‌روند و با رنگهای جسورانه به فضا حمله می‌کنند. در آثار اونوعی معجزه با رنگ وجود دارند که می‌توان به جرات…

ادامه مطالب
الی نادلمن / هنرمند آمریکایی لهستانی

الی نادلمن / هنرمند آمریکایی لهستانی

الی نادلمن هنرمند آمریکایی لهستانی بود که آثارش بین مجسمه‌سازی کلاسیک و هنرهای عامیانه پیوند خورده است. مجسمه های زنان و حیوانات الی نادلمن تلفیقی از فرمهای نرم با زمختی صنعتی آلیاژ برنز یا سنگ و چوب است. وی که در 20 فوریه 1882 در ورشو ، لهستان متولد شده بود، بعد از مسافرت به…

ادامه مطالب